• Wat denk je van het idee om Pack-and-Raft te experimenteren?

  Soms wandeling, soms glijden op het water, de Pack-and-Raft een belofte van de ontdekking van de natuur op een andere en ongekende manier …!

 • Op zoek naar een fancy en onvergetelijke ervaring? In de Ardennen, in de omgeving van de Semois, deel mee aan ons prachtige 'Survival Camp des Dames de Meuse'! Laten we naar een grote avontuur overgaan …!

 • De Baronnies zijn een hoekje van paradijs in de Franse Drôme Provençale, niet ver van Vaison-la-Romaine ...! De temperatuur is daar erg constant: warm in de zomer, koud en droog in de winter, de lente of de vroege zomer zijn de ideale tijd om daar te komen…

 • Gelegen in het Massif Central, in de omgeving van het Natuurpark van de Vulkanen van Auvergne, is het Cantal een bezoek waard.

  Stratovolcan bekend door de Kelten als de Mont Celtiens, wordt gekruist van noord naar zuid door een oud pad genaamd Via Celtica...!

 • La Gomera ligt niet ver van het bekende 'Tenerife', een klein en wild eiland dat de druk van onroerend goed van zijn buren heeft gespaard. De temperatuur is daar relatief constant, de lente of de herfst zijn de ideale seizoenen om het te bezoeken.

  .
 • De lente vestigt zich af en toe, de bloemen komen van overal, het moment om een kijkje te nemen op de velden van hyacinten, tulpen, …!

Onze Beste Tochten

Copy of Weekly Hikes

Accessible to all, our weekly hikes are the meeting point of everyone ...

Copy of Special Events

A fancy event, a Special Occasion, a Team Event for your company, your group or your family?