Voor Wie ? Waarom?

Vrijgezel, Alleenstaande, met partner of in Familie, zin in een Trekking, een Natuurwandeling, een Overlevingstocht of gewoon even de benen strekken ?

RandoEvasion is de gedroomde partner voor aktieve ontspanning, eruit voor één dag, een zondag of een weekend. RandoEvasion is de gedroomde partner voor Aktieve Ontspanning, eruit voor één dag, een zondag of een heel weekend.

RandoEvasion is het ijkpunt voor Trektochten, en ook voor specialere dingen zoals het verkennen van Ardense Paadjes, op ontdekking van Fauna en Flora of voor een Klimpartij,...

RandoEvasion is synoniem van Gezelligheid, Soepelheid en Openheid. De RandoEvasion ploeg staat ter Uwer beschikking ! En, vooral, niet nodig om zich eeuwen vooraf in te schrijven …

De website van RandoEvasion is handig om wandelingen en trektochten uit te zoeken, hier of elders, in België, Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland of nog ergens anders …

Onze Rando Charter

RandoEvasion heeft als opzet diensten en aktiviteiten aan te bieden met de bedoeling om de Levenskwaliteit van haar deelnemers te verbeteren ...

Dit in een sfeer van Respekt voor Natuur en Milieu, zodat iedereen, heel even, zijn dagelijkse beslommeringen kan opzij zetten.

Van RandoEvasion een vereniging maken, gericht op de verwachtingen van onze deelnemers, hun wensen voor een aktieve ontspanning, dit ziet zij als haar opdracht.

Deontologische Code

Deontologische Code van de Toeristische Gids - BIJLAGE 2 (CGT 09/02) - VERTALING

De Toeristische Gids is de voornaamste ambassadeur bij de toeristen, die hij warmhartig en vriendelijk onthaalt. Zijn doel is enthoesiast zijn kennis juist en gevarieerd over ons natuurpatrimonium en geschiedenis van vroeger en nu en door te geven.

De kwaliteit van zijn diensten berusten op twee pijlers : het respect voor de bezoekers en hun cultuur en het respect voor de cultuur die hijzelf vertegenwoordigt.

Gids vs Gids ... Definities van "Gids"

Gids ? Toeristische Gids ? Wandel-Gids, Berg-Gids, Natuur-Gids, enz ... Iedereen vraagt het zich af ... Wie zijn deze rare mensen met een tikkeltje « speciaal » karakter ?

Toeristische Gidsen zijn de eerste ambassadeurs in een bijzonder belangrijke sector voor de economische ontwikkeling van Wallonië. Zij zijn de garantie voor een kwaliteitsbezoek op basis van een warm en attent onthaal, kennis van de culturele rijkdom van ons historisch en natuurlijk patrimonium en het vlot gebruik van de taal van de bezoeker.

Onze Opdracht in 6 Punten

 • Wandeltochten

  RandoEvasion is specialist in het organiseren van Wandeltochten in de breedste betekenis, RandoEvasion omkadert en begeleidt internationale groepen van eender welke omvang, zowel in België als in het buitenland. Deze begeleiding gebeurt zowel voor eentalige groepen (in het Nederlands, het Engels, het Spaans … en natuurlijk ook in het Frans), als voor meertalige groepen.

 • Uitdagende Tochten

  Op zoek naar uitdagingen ? Onze speciale aktiviteiten zullen aan uw verwachtingen voldoen « Nacht-Dropping » (of ochtend-dropping), Bivak, Overlevingskampen … U vraagt, wij draaien

 • Incentive & Teambuilding

  RandoEvasion organiseert ook aktivteiten zoals Incentives en Teambuilding (enz.), weze het een Voettocht, een VTT-uitstap (per Fiets, Tandem of Step), tocht Te-Paard. Al deze aktiviteiten maken deel uit van onze « know-how » en van onze dagelijkse ervaring.

 • Bedrijfs Opleidingen

  Voor firma’s of mutlinationale ondernemingen, heeft RandoEvasion Opleidingen in het raam van uw firma uitgedokterd. Het zijn opdrachten, die op basis van een Thema aangeboden worden. Bijvoorbeeld : Oriëntatie-Initiatie, bezoek aan Natuurreservaten, …

Guldenboek

 • “ ... (VERTALING) Fantastisch weekend met een super sympatieke groep in een prachtige natuur. Er is geen enkele opmerking over de wandeltocht, verblijf en begeleiding. Verwend door het mooie weer en goede organisatie, wens ik alle deelnemers en in het bijzonder Catherine, Caroline en Donat te bedanken voor het bedachte avondmaal in een gezellige sfeer, met de hulp van iedereen ...”
  December 2014 - André