"Nature-et-Terroir" Partnership


Degenen die ons door de jaren heen hebben begeleid (of gevolgd), voelde een constante evolutie. Het resulteerde in een steeds grotere aanbod aan verschillende activiteiten. Ondertussen, iedereen weet dat RandoEvasion geen ​​reisbureeau is en het is nooit bedoeld geweest om het te worden.

Met het oog op onze toch al overvloedig aanbod te voltooien, brachten we een extra stap door !! We hebben een partnership akkoord getekend met een reisbureaudie die dezelfde « natuur » principes en dezelfde filosofie heeft als RandoEvasion : « Nature-et-Terroir », gelegen in Pont-à-Celles is nu onze voorkeur partner voor onze verschillende avonturen.

In het kort, « Nature-et-Terroir » is gewijd aan de organisatie van de Natuur Reizen bedoeld om de natuur te gaan ontdekken. Het zijn de grootste franstalige pioniers in hun veld. De verantwoordelijke zijn natuurliefhebbers die constant reisen in België en in de wereld. Ze voorbereiden naturalistische trips als een gepassioneerde ambachtsman door zijn job gepasionneerd is en die een vriendelijke relatie met haar klanten wenst te behouden.

Wat is de impact voor de deelnemers van RandoEvasion ? Kortom, niets !! ... Onze samenwerking stelt ons in staat om nog meer diensten aan te bieden en om somige aktiviteiten met verblijf voor te stellen. Aarzel niet om ​​beroep op hen te doen voor uw vliegtickets of andere diensten, ...

Voor een verblijven uitgevoerd in samenwerking met « Nature-et-Terroir », de technische fiches en registratie formulieren presenteren het logo en contact gegevens van onze partner. Voor deze verblijven, betalingen worden direct op de bankrekening van Nature-et-Terroir gestort zoals vermeld in de documenten. Voor praktische doeleinden, is het duidelijk dat het hele project wordt en blijft door RandoEvasion beheerd.


Tot zeer binnenkort op onze wegen van hier of elders in het gezelschap van …